Kérjük, mielőtt felveszed velünk a kapcsolatot, nézd át, hogy az alábbi kérdések alatt található válaszok között megtalálod-e a te problémád megoldását.

Nem kötelező. Vásárolhatsz vendégként is, ha elfogadod a feltételeinket. A regisztráció azonban számos előnnyel jár: elmentheted szállítási és számlázási adataidat, megtekintheted korábbi vásárlásaidat, és termékeinket is csak regisztrált vásárlóink értékelhetik és véleményezhetik.

Csomagjainkat a Magyar Posta futárszolgálata, az MPL szállítja házhoz. A pontos dátum függ attól, hogy milyen fizetési módot választottál. Ha utánvételt, akkor kicsit gyorsabb, mert nem kell megvárnunk, amíg befizetésed megérkezik számlánkra. Ha előre szeretnél utalni, akkor egy kicsit tovább tart, míg végigmegy az ügymenet, de összességében maximum három napon belül minden termék meg kell, hogy érkezzen. A kiszállítás napján a Posta futára sms-ben értesíteni fog a csomag érkezéséről.

Egyelőre nincs. Tervezzük a bevezetését a jövőben, de hogy pontosan mikor kerül erre sor, azt még nem tudjuk. Addig is fizethetsz készpénzben vagy bankártyával személyesen üzleteinkben vagy a futárnál, illetve választhatod a banki átutalás lehetőségét is.

Kérjük, hogy a csomag átvételekor mindig ellenőrizd annak sértetlenségét. Ha szakadást, erős benyomódást látsz rajta, ne vedd át a csomagot. Amíg a futár ott van, bontsd is ki azt és ellenőrizd a termék sértetlenségét is, mert utólagos reklamációra nincs lehetőség.

Kérjük, vedd fel a kapcsolatot központi irodánkkal, hogy ellenőrizhessük a megrendelésed. Add meg, hogy mikor és milyen terméket szerettél volna vásárolni, mi pedig ellenőrizzük a beérkezett rendeléseket. Lehet, hogy csak elgépelted email címedet, vagy valamiért sikertelen volt a rendelésed.

Kérjük, hogy kb. három napot adj nekünk arra, hogy kiszállíthassuk a termékedet. Ha három nap után sem érkezik meg, készítsd elő rendelési számod és vedd fel a kapcsolatot központi irodánkkal, ahol utána nézünk, mi történhetett.

Webshopunkban csak kiskereskedelmi mennyiséget lehet vásárolni, az egyes termékek száma azonban bármennyi lehet.

A hatályos szabályzat szerint élhetsz elállási jogoddal, erre kitértünk az Általános Szerződési Feltételeinkben. Az átvételtől számított 14 napod van arra, hogy visszaküldd a terméket sértetlen és hiánytalan állapotban.  Mi megvizsgáljuk a beérkezett csomagokat, minden csomag felbontásáról videófelvételt készítünk. Ha mindent rendben találtunk, 14 napon belül visszautaljuk részedre a teljes vásárlási összeget, beleértve a postaköltséget is. Kérjük, mindenképp mellékelj csomagod mellé egy Jognyilatkozatot, melynek egy sablonját megtalálod az ÁSZF-ben.

A terméket személyesen is visszahozhatod üzletünkbe, ekkor az üzletben is ki tudod tölteni a nyilatkozatot. Ha az üzletben készpénzben vetted át a terméket, akkor készpénzben vissza is tudjuk fizetni, azonban ha átutalással, postázva rendelted, akkor a visszatérítés is átutalással fog történni.