Rólunk

RÖVID TÖRTÉNETÜNK

Cégünk közel tíz éve foglalkozik új- és használt mobiltelefonok, valamint ezek tartozékainak és kiegészítőinek kereskedelmével. Szakmai tapasztalatunk azonban egészen 17 évre nyúlik vissza. Első, dunaújvárosi üzletünket 2007-re datáljuk, melyet rögtön a következő évben követett paksi üzletünk nyitása, 2009-ben pedig megnyílt a másik dunaújvárosi üzlet is a Dózsa György úton, mely jelenleg központi üzletünkként funkcionál. Mára már öt üzlettel büszkélkedhetünk, 2013-ban nyitottuk boltunkat a Savoya parkban, 2016-ban pedig megnyílt a harmadik dunaújvárosi üzlet is.

Célunk, hogy kedvező árakon és jó minőségben a lehető legnagyobb választékot bocsássuk vásárlóink rendelkezésére. Kínálatunkban egyaránt megtalálhatók a legújabb modellek és a korábbi típusok, illetve ezek kiegészítői is. Kérésre bármilyen mobiltelefont rövid határidővel beszerzünk kártyafüggetlenül!

Webáruházunk célja, hogy lépést tartsunk a mai kor elvárásaival: termékeinket elérhetővé tegyük online, megfelelő információkkal kiegészítve, valamint könnyen és gyorsan juttassuk őket új tulajdonosaikhoz.

Nézz körül webáruházunkban és térj vissza rendszeresen, hisz kínálatunk folyamatosan bővül, változik!

Észrevételeidet várjuk email címünkön, vagy kapcsolat oldalunkon található űrlapunkon keresztül.

Üdvözlettel, a V-Tel GSM csapata